fbpx
This image for Image Layouts addon

Prezentare
Asociația pentru Promovarea Învățământului European

În 2007, Prof. Univ. dr. Lăcrămioara Mocanu înființează Asociația pentru Promovarea Învățământului European Bacău cu scopul de a fructifica experiența profesională în domeniul educației, cea managerială obținută ca președintă a diferite societăți active în domeniul educației inca din 1992 cât și cea umană, în conformitate cu studiile sale ca profesor psiholog.

Asociația pentru Promovarea Învățământului European își propune să ajute atât persoanele necalificate prin cursuri de calificare profesională, cât și cele cu studii medii sau superioare organizând cursuri de perfecționare sau cursuri de formare continuă. Asociația se adresează atât persoanelor din mediul urban cât și celor din mediul rural, organizand cursuri de calificare si perfectionare pentru persoanele fizice și juridice, cursuri de formare continua angajatorilor care oferă training specializat, cursuri pentru angajatii primăriilor care se aliniază la normativele Uniunii Europene, cursuri în domeniul educației sau cursuri în domeniul psihologiei recunoscute C.O.P.S.I.

Avantajele pe care Asociația pentru Promovarea Învățământului European le propune sunt: toate cursurile sunt acreditate ANC, cu certificat eliberat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale şi Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice sub antetul Autorității Naționale de Calificări, cu recunoaștere la nivel național și internațional. Certificatul va fi insoțit de un supliment descriptiv în care vor fi mentionate competenţele dobandite în urma participarii la curs. Achitarea costului cursurilor in rate Program de curs flexibil Stagii de practică pe lângă firmele partenere și pregătire profesională cu profesori selectați în baza competențelor, experienței, talentului și atitudinii de lucru cu participanții la cursuri.

Asociația pentru Promovarea Învățământului European organizeaza cursuri în Bacău, Galați, Piatra Neamț, Onești și Comănești.
© 2024 APIEB -Asociația Pentru Promovarea Învățământului European. Toate Drepturile Rezervate.